divendres, 16 de febrer de 2018

II Trobada de Professionals de Joventut

Els propers dies 17 i 18 de febrer tindrà lloc a l'Alberg Juvenil La Florida (Alacant), la II Trobada de Professionals de Joventut, organitzada per l'Associació de Professionals de Joventut de la Comunitat Valenciana (APJCV), sota el lema "12 mesos, 12 decrets: Decidim les polítiques de joventut" i amb la col·laboració de l'IVAJ-Generalitat Jove.Programa

Segons l'organització de la Trobada, enguany es treballarà en torn a la nova llei de polítiques integrals de joventut i el seu desenvolupament normatiu. Cal destacar la ponència marc, impartida per Domingo Comas, antropòleg social, al voltant de les polítiques de joventut, des d'una visió prospectiva. A més, tindrà lloc la presentació de l'estudi de l'IVAJ sobre la situació de la joventut a la Comunitat Valenciana.

En la trobada es comptarà amb l'assistència i participació de diverses entitats vinculades al desenvolupament de polítiques de joventut com l'Associació Catalana de Professionals de Polítiques de Joventut (AcPpJ) i l'Associació de Professionals de la Joventut de les Illes Balears (Aprojib). També participaran alguns dels membres del Node RIA PV.

En definitiva, aquesta inciativa es configura com un espai de trobada i d’intercanvi on les persones que dediquen el seu temps a l’àmbit de joventut, es formen, debaten i construeixen propostes.

Font d'informació:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada