dimarts, 25 d’abril de 2017

Publicació del Premi Culturama Innovació Social en Joventut (4a edició)

El proper divendres 28 d'abril,  a les 11 hores, es presentarà al Centre Cultural La Nau de la Universitat de València la publicació Premi Culturama Innovació Social en Joventut (4a edició), un llibre editat per la Diputació de València i per Culturama que arreplega l'experiència dels quatre projectes premiats a través de la convocatòria quart Premi Culturama Innovació Social en Joventut i la de dos projectes convidats juntament amb un mapa que visibilitza quins són els projectes innovadors en actiu durant l'any 2016 en el territori espanyol.

4a edició Premi Culturama: Presentació del llibre

El Premi Culturama Innovació Social en Joventut compta amb la col·laboració de diverses institucions i entitats. Es tracta d'una iniciativa que sorgeix dins del programa de Responsabilitat Social Empresarial (RSE) de Culturama que té com a propòsit recolzar a entitats sense ànim de lucre premiant, ajudant en la difusió i creant memòria escrita dels seus projectes mitjançant una publicació que es configura a manera de guia.

Durant la presentació es lliurarà una còpia de l'edició a les persones assistents, a més s'enviarà una còpia de la mateixa a centres juvenils de la Comunitat Valenciana i a biblioteques de Belles arts de tot el territori espanyol. Així mateix, l'edició estarà disponible en versió digital des de la web de Culturama i des de la de les entitats públiques col·laboradores que fan possible aquest projecte.

Font d'informació:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada