dimarts, 19 d’abril de 2016

51 Fira del Llibre de València 2016 - Presentació de llibres d'ASC

Un any més, del 20 d’abril a l’1 de maig els llibres inundaran els Jardins de Vivers de la ciutat amb la celebració de la 51 Fira del Llibre de València

Calendari

La 51 Fira del Llibre de València ha programat un gran ventall d’activitats relacionades amb el món del llibre, la lectura i la cultura adreçats a tot el públic visitant: presentacions de novetats, signatures d’autors, encontres amb escriptors, lectures i recitals, taules rodones, animacions, contacontes, teatres, concerts…

Cal destacar que el proper divendres, 22 d'abril, a les 19 hores, tindrà lloc al "Microespai" de la Fira del Llibre l'acte de presentació de dos llibres d’animació sociocultural, organitzat per la "Red Iberoamericana de Animación Sociocultural" (Node del País Valencià).

Presentació llibres d'ASC

Els llibres que es van a presentar són els següents: 

“#CIBERANIMACIÓN. Movimientos Sociales. Acción Sociocultural y Cambio Social”, coordinat per Mario Viché i editat per "Quaderns animacio.net"

“Andando Caminos, Abriendo Veredas. Proyectos y Experiencias de Animación Sociocultural”, un treball col.laboratiu d'Abast Animació i publicat per l'editorial Auca Projecte Educatius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada