dijous, 19 de novembre de 2015

XXI Congrés Internacional d'ASC - Ericeira 20-21 de novembre

L'Associació Portuguesa per al Desenvolupament de l'Animació Sociocultural (APDASC) i la Plataforma d'Animadors Socioeducatius i Culturals (PASEC) organitzen el XXI Congrés Internacional d'Animació Sociocultural, sota el títol "Cooperació, Desenvolupament i Futur", que tindrà lloc el 20 i 21 de novembre a Ericeira

Programa
Entre altres ponents, hi intervendran els següents: Mario Viché, membre del Node RIA-PV; Merxe Montaner, educadora social que treballa a l'IES Enric Soler i Godes de Benifaió (València) i Víctor Ventosa, president de la RIA. 

El Congrés compta amb el suport del Programa +Erasmus i del municipi de Mafra i es desenvoluparà, a més, l'Assemblea Internacional Juvenil 2015.

2 comentaris:

  1. El sabado 21 de Noviembre y dentro de este Congreso de Ericeira, además tendrá lugar la PRESENTACIÓN DE LA GUIA IBEROAMERICANA DE RECURSOS SOCIOCULTURALES editada por la RIA y la editorial CCS.El primer catalogo Internacional de expertos y entidades de ASC vinculadas a la Red Iberoamericana de Animacion Sociocultural.

    ResponElimina
  2. El meu millor desig d'èxit per a les Jornades. No cal dir que la intervenció sociocultural esdevé un àmbit privilegiat i atractiu, per assegurar la formació integral de l persona i del col·lectiu, fer agradosa l'existència i educar en la responsabilitat, el gaudi compartit i el compromís social...i polític, Per què no? Felicitats i bona tasca. Marc Antoni Adell, pedagog.

    ResponElimina