dilluns, 17 de febrer de 2014

La gestió comunitària de la cultura

La Universitat Lliure de Benimaclet ha organitzat una Xerrada amb el títol: "La gestió comunitària de la cultura. L’experiència de l’Ateneu de 9 barris", a càrrec d’Antonio Alcántara i Xavier Artal, educadors de l'entitat i activistes socioculturals.

L'acte tindrà lloc, el proper 21 de febrer, al Centre Social Terraa les 19 hores. En l’organització de l’acte col·labora el Node RIA País Valencià.

Xerrada a Benimaclet

El mateix 21 de febrer, a l'IES Jordi de Sant Jordi, però a migdia, es desenvoluparà la mateixa Xerrada, amb l'assistència d'alumnes dels cicles formatius de la família professional de Serveis Socioculturals i a la Comunitat.

Xerrada a l'IES Jordi de Sant Jordi

L'Ateneu Popular 9barris, segons podem llegir en el seu portal, "és un centre cultural públic en el qual l'acció ciutadana i artística serveix com una eina de transformació social. A través de processos que desenvolupen activitats artístiques, culturals, socials i educatives encaminades a millorar la creativitat, la participació, la solidaritat i la cohesió social de les persones a partir de diferents marcs territorials i d'uns ideals d'independència, eficàcia i transparència".

En l'organització dels dos actes, cal destacar la implicació plena de Carles Monclús, professor d'intervenció sociocomunitària a l'IES Jordi de Sant Jordi i membre actiu tant del Node RIA PV, com de la Universitat Lliure de Benimaclet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada